Assortiment Robbedoes


Bij Robbedoes vind je niet alleen een uitgebreide collectie tweedehands kleding voor dames en kinderen, maar ook schoenen en accessoires die jouw look compleet maken. Kom langs en ontdek onze steeds veranderende collectie. Elk bezoek aan onze winkel biedt een nieuwe kans om unieke en prachtige kledingstukken te vinden die perfect passen bij jouw stijl.


Dameskleding


Voor dames die op zoek zijn naar betaalbare en trendy kleding hebben we een hele uitgebreide collectie. In de winkel hangen prachtige merken voor prachtige prijzen! Alleen maar merkkleding? Nee, bij Robbedoes gaan we voor items die er ongedragen uitzien of nieuw zijn.  Maar het moeten wel bijzondere items zijn en zeer actueel, daar selecteren we op. En we gaan voor kwaliteit, dus Primark en Shein zie je bij ons zelden.

Het leukste is dat we zo’n verscheidenheid aan merken hebben dat je prachtige, unieke combinaties kunt maken. Het is telkens weer een feest om te zien hoe blij klanten de deur uit gaan!


Kinderkleding


Goede kinderkleding die nog ‘heel’ is? Komt niet vaak voor, maar bij Robbedoes hangt er voldoende collectie die nog heel mooi is. Vaak hebben kids een groeispurt waardoor kleding ongedragen blijft, dat is dan prachtige inbreng voor onze winkel. Door alle verschillende stijlen, kunnen er de mooiste combinaties worden gemaakt, waardoor elk kind er uniek maar wel voordelig bij kan lopen.

Voor sportkleding kunnen kinderen ook terecht bij Robbedoes en in de winter hebben we skikleding.


Accessoires & schoenen


Bij kleding horen ook accessoires om alles mooi af te stylen, dus ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Veel mooie tassen en riemen zijn bij ons te vinden en ook (nieuwe) sieraden voor elke gelegenheid. Sjaals hebben we  in vele kleuren en materialen, het hele jaar door.

Voor zowel kinderen als dames hebben we een groot assortiment aan schoenen. Kwaliteit staat hierbij voorop, scheve hakken en versleten neuzen…daar houden wij niet van.